ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ “KARIOLES TOU FB”


Μία είδηση που προσφέρει χαμόγελα σε πολλές νεαρές κοπέλες στο facebook δημοσίευσε το Gossip-tv.gr σήμερα το πρωί. Μετά από έρευνες και στενή παρακολούθηση μηνών η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αργά χθες το βράδυ συνέλαβε τον άνθρωπο που φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της σελίδας “K***les tou FB”. Πρόκειται για τον 24-χρονο Αδαμάντιο Γκιουλέκα, γνωστό με το διαδικτυακό ψευδώνυμο “Κυρ Λευτέρης”.

Ως γνωστόν η ΔΗΕ δεν ασχολείται συχνά με προσβλητικές σελίδες στον δημοφιλή ισότοπο του facebook αλλά υπήρχαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα και έτσι οι άνθρωποι της δίωξης περιμένανε κάποιο λάθος ώστε να υπάρχει κάποιο νομικό υπόβαθρο να σταθούν. Η πληροφορίες μας λένε ότι ο νεαρός ανέβασε φωτογραφία δεκατετράχρονης με τα εσώρουχα!!! Δεν χρειαζόταν κάτι άλλο και ενεργήσαν δραστικά πρώτα κλείνοντας την σελίδα αργά το βράδυ σε συνεργασία με το facebook και στις 11:47 έγινε η σύλληψη του Κυρ Λευτέρη στο σπίτι του στην περιοχή του Κορυδαλλού. Τέλος, κατασχέθηκαν ο υπολογιστής του νεαρού και 8! σκληρή δίσκοι στους οποίους βρέθηκαν πάνω από 16 χιλίαδες φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών και βίντεο σκληρού πορνό και μαγνητοσκοπήσεις στις οποίες αναγκάζει τις κοπέλες να γδυθούν για να τις σβήσει από την σελίδα την οποία είχε φτιάξει.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι πάρα πολλές και οι άνθρωποι της ΔΗΕ μας είπαν ότι μπορεί να έχει και σχέση με τη επίθεση των anonymous στον Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Για ότι νεότερο θα υπάρξει περαιτέρω ρεπορτάζ στην διάρκεια της ημέρας.
http://www.troglodytes.co/

Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....

. είπε...

ok