GlobAllShare : Νέο Facebook χαρίζει μετοχές! Ευκαιρία ή Απάτη;

Τι είναι η Globallshare; Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε χρήματα στο Internet ή για μια πανέξυπνη και καλοστημένη απάτη;


Τι είναι η Globallshare;
Η Globallshare.com είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίστηκε από το πουθενά και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτόξευσε τη επισκεψιμότητά της στα ύψη, χάρη στην πρωτότυπη ιδέα του διαμοιρασμού μετοχών στους πρώτους χρήστες που γίνονται μέλη, κάτι το οποίο θα εξηγήσουμε παρακάτω. Η Globallshare μοιάζει με ένα δεύτερο Facebook, απλά σε χρώμα κόκκινο. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να δημιουργήσει το Profile του, να γράψει κάτι στον "Τοίχο" του, να κάνει Likes και φίλους.
Κάνεις εγγραφή και κερδίζεις μετοχές!!
Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να κερδίσει εντελώς δωρεάν μετοχές της Globallshare! Η ιδέα της Globallshare βασίζεται στο ότι οι χρήστες της γίνονται ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, αφού η ίδια η ιστοσελίδα μοιράζει μετοχές, ο αριθμός των οποίων εμφανίζεται στο μενού. Βάση αυτή της ιδέας, η αξία κάθε μετοχής επανεκτιμάται σε ημερήσια βάση ανάλογα με την επισκεψιμότητα, τα έσοδα από τις διαφημίσεις και από άλλους παράγοντες. Για παράδειγμα την 1η Μαϊου 2014 η αξία της μετοχής εκτιμήθηκε στα $33,78.
Σύμφωνα με τα ενημερωτικά email της GAS: "Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδοςΌμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο".
Πως κερδίζεις μετοχές;
Με το καλωσόρισμα στην Globallshare δίνεται η πρώτη μετοχή. Κάνοντας Sign up και πηγαίνοντας από το κεντρικό μενού στην καρτέλα "Gas-World: Διαδικτυακό γραφείο" πατάμε ενεργοποίηση. Από εκεί και πέρα κάνοντας κάθε μέρα Login κερδίζουμε μια επιπλέον μετοχή. Ενώ για κάθε 5 φίλους που προσκαλούμε να γίνουν μέλη με το σύνδεσμο που μας παρέχει η Globallshare, κερδίζουμε άλλη μια μετοχή. Το ίδιο συμβαίνει και όταν οι φίλοι των φίλων μας προσκαλούν και άλλους.
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment