Ελληνοτουρκικα. Αποκαλυψη ΣΟΚΜεταφέρω μία αποκλειστική πληροφορία και ταυτόχρονα ερώτηση πρός τόν υπουργό Εθνικής Αμύνης και τον ΥΠΕΞ. Από τήν Δευτέρα 14/1/2013 έως και σήμερα στό Αιγαίο λαμβάνουν χώρα εκτεταμένες παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα και μάλιστα με πλήρη εξοπλισμό.


 Αποτελεί τήν μεγαλύτερη (αριθμητικά και στατιστικά) προκλητική παραβίαση η οποία έχει λάβει χώρα τα τελευταία 30 χρόνια. Τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη και τα ηρωϊκά πληρώματά τους δίδουν ηρωϊκές "μάχες" απώθησης τών τουρκικών αεροσκαφών και σε πολλές περιπτώσεις σημειώνονται επικίνδυνες εμπλοκές.

Σύμφωνα με απόλυτα σοβαρή πηγή (έχει διαρρεύσει από το τουρκικό ΥΕΘΑ), οι Τούρκοι επιτελείς έχουν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι συνεχείς και συντονισμένες παραβιάσεις θα επιφέρουν σοβαρά προβλήματα (οικονομικά, τεχνικά κ.λ.π.) στίς Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, δηλαδή με λίγα λόγια με τίς συνεχείς αναγκαστικές πτήσεις θέλουν να "κουράσουν" τα Ελληνικά μαχητικά αεροπλάνα γνωρίζοντας επίσης ότι η Ελληνική οικονομία δέν αντέχει… πολύ (κόστος πτήσεων, ανταλλακτικά κ.λ.π.).

Ταυτόχρονα στη δεύτερη φάση του σχεδίου, επίκειται τίς προσεχείς 3-4 ημέρες, μεγάλες μονάδες του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού να επιχειρήσει εκτεταμένες παραβιάσεις του Ελληνικού θαλάσσιου χώρου αναγκάζοντας την κινητοποίηση του Ελληνικού στόλου. Η φιλοσοφία τών τούρκων επιτελών και του συγκεκριμένου σχεδίου είναι πέραν της οικονομικής κόπωσης, η αποκάλυψη τών αμυντικών σχεδίων τών Ελληνικών Ε.Δ. σέ περίπτωση ξαφνικής εμπλοκής.

Ολα αυτά συμβαίνουν τήνστιγμή κατά τήνοποία η πολιτική ηγεσία και ο εν γένει πολιτικός χώρος ασχολείται όλη αυτή τήν εβδομάδα με τίς εν τη βουλή αστειότητες με τήν λίστα Λαγκάρντ. Ερωτάται ό κ. υπουργός Εθνικής Αμύνης καθώς και ο ΥΠΕΞ κ. Δ. Αβραμόπουλος εάν προέβησαν σε επίσημη νότα διαμαρτυρίας η όχι.

Εχω τονίσει κατ' επανάληψη τόν διαγραφόμενο κίνδυνο απώλειας τμήματος της Ελληνικής επικράτειας το οποίο θα επισφραγίσει κατά τον χειρότερο τρόπο τήν ανεπάρκεια και σήψη του πολιτικού μας συστήματος και της τραγικής οικονομικής κατάστασης της χώρας σε συνδυασμό με το χαμηλό ηθικό του καταταλαιπωρημένου λαού μας.

Η επισταμένη προσκόλληση της κυβερνητικής συμμαχίας στήν περιπαίουσα Ε.Ε., η μή ανακήρυξη της ΑΟΖ, η ανυπαρξία διπλωματικής επιθετικότητας της εξωτερικής μας πολιτικής αποτελεί τήν απόρροια της παντελούς έλειψης θαρραλέας ρηξικέλευθης καί συγκροτημένης αυτόβουλης πολιτικής ηγεσίας.

Η χρόνια φοβία (φοβικό σύνδρομο) τών πολιτικών μας "ηγετήσκων" με τήν πλήρη τεκμηρίωση της από τήν ψυχιατρική επιστήμη, έχει μεταβληθεί σέ μή αναστρέψιμο πανικό, ο οποίος έχει αποκόψει τήν οποιαδήποτε ανάληψη ριζοσπαστικών πρωτοβουλιών, με αποτέλεσμα τήν πορεία πρός τήν καταστροφή με γεωμετρική πρόοδο.

 Οι πρωθυπουργικές και υπουργικές καρέκλες είναι σκληρές για μαλθακά οπίσθια μεγαλωμένα σέ αναπαυτικούς καναπέδες "διά χειρός Βαράγκη"...!

Είναι επιτακτική η ταχύτατη πολιτική αλλαγή και μάλιστα παντί τρόπω! Ισως και οι ίδιοι να εύχονται μία τέτοια εξέλιξη για τόν λυτρωτικό απεγκλωβισμό τους από το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει...
________________________


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2013/01/blog-post_6075.html#ixzz2Ivzm0Uag
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment