(ΛΕΦΤΆ ΑΠΌ ΤΟ INTERNET ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΓΝΏΣΕΙΣ)-NEOBUX


Ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος τρόπος να βγάλει κάποιος λεφτά από το ίντερνετ ιδικά αν δεν έχει καθόλου γνώσεις.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για να μάθετε τι είναι το neobux, πως να βγάλεις λεφτά και πια στρατηγική είναι η καλύτερη !!!
Γιατί το NeoBux είναι το καλύτερο και το πιο αξιόπιστο PTC
Οι λόγοι είναι απλοί:

1...Έχει πληρώσει στα μέλη του περισσότερα από 90 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα!!
2...Λειτουργεί από το 2008 χωρίς προβλήματα και χωρίς το παραμικρό ίχνος αναξιοπιστίας!
3...Εκατομμύρια χρήστες είναι γραμμένοι στη σελίδα και χιλιάδες χρήστες κάνουν εγγραφές καθημερινά !
4...Δωράκια AdPrize με τα οποία μπορείτε να κερδίσετε άμεσα μέχρι 50$ ή golden συνδρομή αξίας 90$ και άλλα πολλά.
5...Όλα αυτά τα χρόνια πληρώνει όλους τους χρήστες και μάλιστα ΑΜΕΣΑ!
6...Έχει πληρώσει πολλά, αλλά έχει βγάλει ακόμα περισσότερα. Πρόκειται για μία κερδοφόρα επιχείρηση η οποία δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ, εφόσον παραμένει τόσο κερδοφόρα.
7...NEW: Τώρα τα minjobs που σου προσφέρουν ακόμα πιο πολλά κέρδη κάνοντας κάποια tasks.
8...Με ελληνικό φόρουμ στο site για όπια βοήθεια χρειαστείτε, πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στο ελληνικό φόρουμ του neobux

<< referrals>>(μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το facebook,msn,email,twitter κτλ και θα εξηγήσετε όπως και εγώ τώρα για το neobux και θα κερδίσετε πολλούς referrals και άρα και πάρα πολλά φράγκα,όσο περισσότερους referrals συστήνεται τόσο περισσότερα κέρδη θα έχετε, και που ξέρετε σιγά σιγά και με χωρίς καθόλου γνώσεις μπορείτε να βγάλετε εισόδημα από το ίντερνετ.

Πρώτο Βήμα
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό Neobux. Επιλέξτε μια ώρα κάθε μέρα που θα πατήσετε όλες τις διαφημίσεις σας. Πρέπει να πατήσετε όλες τις διαφημίσεις με πορτοκαλί χρώμα για να πιστωθείτε για τα κλικ των referrals σας. Αν χάσετε μια μέρα, δεν θα πιστωθείτε τα κλικ που γίνονται από τους referrals σας εκείνη την ημέρα.Όσο περισσότερες διαφημίσεις βλέπετε τόσο περισσότερα κέρδη θα έχετε.Να βλέπετε και τα adprize μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 50$ ή golden συνδρομή αξίας 90$

Αν θέλετε(το προτείνω): Εγκαταστήστε την επέκταση AdAlert στον browser σας. Θα σας ενημερώσει όταν υπάρχουν νέες διαφημίσεις για να κάνετε κλικ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας.


Δεύτερο Βήμα
Μόλις φτάσετε τα $2 στο κυρίως υπόλοιπο, μεταφέρετε τα χρήματα στο υπόλοιπο ενοικίασης. (Σημείωση:... Μην κάνετε το λάθος να νοικιάσετε referrals όταν έχετε μόλις 0,6 δολάρια, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν. Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals αλλά δεν θα έχετε τα χρήματα για να τους διατηρήσετε μετά τη λήξη τους, άρα περιμένετε μέχρι να έχετε $2). Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να βγάλετε $2 μόνοι σας, αλλά θα είναι αρκετά για να κρατήσετε τους νέους referrals σας και να ανακυκλώσετε τους ανενεργούς.

Τρίτο Βήμα
Έχοντας $ 2 στο υπόλοιπο ενοικίασης σας, μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals. Σε αυτό το σημείο, ενεργοποιήστε το Autopay (θα βρείτε αυτή την επιλογή στην κορυφή της σελίδας, όπου είναι οι referrals σας). Οι ενοικιαζόμενοι referrals κοστίζουν 0,20 δολάρια το μήνα για να διατηρηθούν. Αντί να πληρώνετε εσείς για τους referrals, πληρώνουν αυτοί για τον εαυτό τους όσο έχετε ενεργοποιημένο το Autopay. Παίρνετε βασικά ένα σεντ λιγότερο από κάθε referral, αλλά θα είναι referrals σας για όσο διάστημα παραμένουν ενεργοί.

Συμβουλή: Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε για τώρα. Όταν ζητάτε πληρωμή (με μόλις $2 στο κύριο υπόλοιπο του λογαριασμού σας), θα πληρωθείτε αμέσως. Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να το κάνουν αυτό για να βεβαιωθούν ότι το Neobux είναι legit, αλλά είμαι εδώ να σας πω ότι είναι σίγουρα! Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να το δοκιμάσετε, κάντε το, αλλά μόνο μία φορά.

Τέταρτο Βήμα
Συνεχίστε να νοικιάζεται 3 referrals κάθε φορά που θα φτάσετε τα $2 στο λογαριασμό σας. Καθώς κερδίζετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να νοικιάσετε σε υψηλότερες τιμές. Μόλις έχετε 300 referrals, σταματήστε να νοικιάζεται και διατηρείτε αυτούς που έχετε.

Πέμπτο Βήμα
Μόλις ο κυρίως λογαριασμός σας φτάσει στα $ 100, χρησιμοποιήστε τα $ 90 για να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας σε Golden. Οι referrals σας θα αρχίσουν αμέσως να κερδίζουν 1 σεντ ανά κλικ αντί για το κανονικό ½ σεντ ως Standard μέλος. Θα δείτε τώρα τα κέρδη σας στο Neobux να αρχίζουν να διπλασιάζονται.

Έκτο Βήμα
Ξεκινήστε να νοικιάζεται referrals και πάλι, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίστε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να ανανεώσετε και να ανακυκλώσετε τους υφιστάμενους referrals. Μόλις φτάσετε τους 1200 referrals, σταματήστε να νοικιάζεται και επικεντρωθείτε στη διατήρηση και το χτίσιμο του υπολοίπου σας.

Έβδομο Βήμα
Μόλις έχετε αρκετά χρήματα για να το κάνετε, αναβαθμίστε σε συνδρομή Ultimate. Η τελευταία συνδρομή είναι ακριβή, αλλά έχει εντυπωσιακά οφέλη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της είναι η 7-ήμερη αυτόματη ανακύκλωση. Εάν οποιοσδήποτε referral είναι ανενεργός για 7 ημέρες στη σειρά, το σύστημα θα τον ανακυκλώσει αυτόματα με ένα ενεργό referral. Μόλις αναβαθμίσετε σε Ultimate, θα σας συνιστούσα να διακόψετε την χειροκίνητη ανακύκλωση όλων μαζί. Επιπλέον, τα προσωπικά σας κλικ τώρα θα αξίζουν 2 σεντς, θα υπάρχουν εγγυημένες τουλάχιστον 15 διαφημίσεις καθημερινά για να κάνετε κλικ, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα για 30 ημέρες "διακοπών" όπου θα βγάζετε χρήματα από τους referrals σας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κλικ για διαφημίσεις εκείνες τις ημέρες και πολλά άλλα οφέλη.

Όγδοο Βήμα
Μόλις γίνετε μέλος Ultimate, συνεχίστε να νοικιάζεται referrals μέχρι να φτάσετε μεταξύ 4000-4199 referrals. Σε εκείνο το σημείο, σταματήστε να νοικιάζεται, απενεργοποιήστε το Autopay και αρχίστε να ανανεώνετε τους referrlas σας για 90, 150, ή 240 ημέρες σε έναν χρόνο. Όσο περισσότερος χρόνος περνά, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση για ανανέωση. Πάλι, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Η ανανέωση για 240 ημέρες σε έναν χρόνο θα σας κοστίσει περισσότερο μπροστά, αλλά με έκπτωση 30% σε σύγκριση με έκπτωση 15% για Autopay, τα κέρδη σας θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε χρονικό διάστημα 240 ημερών.

Εξαργύρωση

Ο καλύτερος χρόνος για εξαργύρωση είναι όταν κάνετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα με 4000 referrals+, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν τόσο πολύ. Το συντομότερο που σας συστήνω για εξαργύρωση είναι όταν έχετε αναβαθμίσει σε μέλος Golden. Απλά να έχετε κατά νου ότι όσο πιο γρήγορα μπορείτε να πάρετε τους referrals στους 4000+, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε με την πάροδο του χρόνου.

Συμβουλές:
Μπορείτε να ενισχύσετε τα κέρδη σας στο Neobux από τη συγκέντρωση άμεσων referrals χρησιμοποιώντας τo referral link σας. Direct referrals(άμεσοι referrals) είναι άνθρωποι οι που εγγράφονται κάτω από σας και δεν έχουν κανένα απολύτως κόστος. Συνεχίζουν να κερδίζουν για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν ενεργοί. Διαβάστε τo forum του Neobux για να μάθετε περισσότερα.
Θα φαίνεται σαν να παίρνει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να κερδίσετε χρήματα, αλλά είναι μόνο 5 λεπτά την ημέρα δουλειά και θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη πρόοδο καθώς θα αρχίσετε να νοικιάζεται referrals.

Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει, μπορεί να γραφτει στην referral μου να πατήσει στην παρακάτω φωτογραφία...Η ΣΤΟ IINK==>http://www.neobux.com/?r=giorgos290

Ευχαριστω πολυ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΓΏ ΒΓΆΖΩ 120$ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 400$ ΚΑΙ +
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment