Razer DeathAdder Chroma - Gaming Mouse

Για όσους θέλουν περισσότερα eSports στο PC τους, δείτε το νέο προϊόν από το Razer DeathAdder Chroma gaming mouse είναι εδώ!

Το design αυτό πρωτοκυκλοφόρησε το 2006 και το Deathadder Choma έρχεται εξοπλισμένο με το νέο αισθητήρα 4G των 10.000 dpi και σύστημα που αναγνωρίζει πότε σηκώνεις το mouse από το mousepad και δεν μετακινεί τον κέρσορα στον αέρα. Απαιτείται Surface Calibration που γίνεται εύκολα μέσα από το Synapse.

Διαθέτει υπερευαίσθητα μεγάλα κουμπιά Omron εξαιρετικής αντοχής που μεταδίδουν την εντολή άμεσα με το σύστημα Hyperresponse ενώ είναι πλήρως προγραμματιζόμενα. Επιπλέον, η λειτουργία Chroma δίνει νέα διαδραστική χρωματική διάσταση στο gaming, μια και επιτρέπει στα LED της συσκευής την επιλογή μοτίβων και κινήσεων ανάμεσα σε 16.8 εκατομμύρια χρώματα. Αν έχεις περισσότερες από μία συσκευές, μπορούν να συγχρονιστούν μεταξύ τους.

10.000 dpi 4G

Το Razer DeathAdder Chroma διαθέτει αισθητήρα 4G με βελτιωμένη ακρίβεια και απόδοση. Είναι ο δυνατότερος αισθητήρας παγκοσμίως φτάνοντας μέχρι και τα 10.000dpi σε ανάλυση. Αυτό σας επιτρέπει να σημαδεύετε με ευκολία και εν κινήσει, με άμεση απόκριση στο παιχνίδι – ένας αισθητήρας που ταιριάζει απόλυτα στα ακαριαία αντανακλαστικά σας.

Βελτιωμένη αμφιδέξια εργονομία

Το Razer DeathAdder Chroma είναι σχεδιασμένο με βάση σε πληροφορίες και σχόλια από επαγγελματίες παίκτες, ενώ η αμφιδέξια σχεδίασή του ταιριάζει με ένα μεγάλο εύρος λαβών και μεγεθών χεριών. Ειδικά σχεδιασμένο για τους δεξιόχειρες αυτό το ποντίκι θα είναι σταθερό και άνετο στο χέρι σας για μεγάλα διαστήματα παιχνιδιού.

Υποστήριξη Razer Synapse 2.0

Το Razer Synapse 2.0 είναι ένα προηγμένο αποκλειστικό λογισμικό που λειτουργεί ως το μυαλό του Razer DeathAdder Chroma – συγχρονίζει αυτόματα το ποντίκι με servers στο σύννεφο ώστε να κατεβάζει ενημερώσεις driver και firmware και να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του παίκτη, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα απολύτως. Δεν θα χρειάζεται να ξαναρυθμίζετε το ποντίκι στα τουρνουά καθώς το Razer Synapse 2.0 κατεβάζει τις προσωπικές σας ρυθμίσεις από το δικό σας Razer DeathAdder και τις φορτώνει στο νέο ποντίκι, καθιστώντας το ακριβές αντίγραφο του δικού σας.
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment