Πως να χάσεις το αγόρι σου με 5 κινήσεις!



Κορίτσια προσοχή!!! Μην κάνετε κινήσεις που θα διώξουν το έταιρον σας ήμισυ μακρυά σας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανεύρεση καινούριου είναι ακόμη δυσκολότερη! Είναι κάποια πράγματα που κάνουμε στη σχέση που ίσως ξενερώνουν τα αγόρια μας, τα μπερδεύουν και τα κάνουν να ασφυκτιούν… και τότε τι συνεπάγεται; Μα φυσικά ένας διάλογος που πάει κάπως έτσι: Εκείνος: Θέλω να χωρίσουμε. Νιώθω ότι με πιέζεις! Εσύ: _______________ (έχεις μείνει με το στόμα ανοικτό!). Προκειμένου  να μην το ζήσεις, άκουσέ με προσεκτικά!
1. Μην είσαι υπερβολικά διαθέσιμη. Από την μία θα σε περάσει για πολύ απεγνωσμένη και από την άλλη δώσε του το χώρο να περάσει κι εκείνος λίγο χρόνο με τους φίλους του. Δείξε ότι υπάρχει ζωή για χωρίς να είστε κολλημένοι ο ένας στον άλλο!
2. Μην ντύνεσαι πολύ αγορίστικα! Δε σου λέω να χάσεις το στυλ σου και την προσωπικότητά σου αλλά να διατηρήσεις τη θηλυκότητα σου! Κι αυτή δε βρίσκεται στα starάκια και στα φαρδιά φούτερ.
3. Μην τον κατασκοπεύεις στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και σ’ όλα αυτά τα δίκτυα του διαβόλου. Προσπάθησε να γνωρίσεις τον πραγματικό εαυτό του και όχι τι έκανε πρόπερσι το καλοκαίρι με την πρώην του στις φωτογραφίες από κάποιο νησί!
4. Μην κολλάς σε ηλίθια χαρακτηριστικά του τύπου » είναι πολύ ξανθός, δεν μου αρέσουν οι ξανθοί». Μην περιμένεις να ρίξεις τον Ryan Gosling, εκτός κι αν εσύ είσαι η Mila Kunis, τότε πάω πάσο!
5. Τελευταίο και σημαντικότερο. Μην τον συγκρίνεις με τον πρώην σου. Όλοι οι άνδρες δεν είναι οι ίδιοι κι ας τους το χτυπάμε σαν αστειάκι κάποιες φορές. Αν ο πρώην σου ήταν παλιοχαρακτήρας και σου φέρθηκε σκάρτα δε σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο και ο καινούριος.

Read more: http://www.neolaia.gr/2013/01/24/pos-na-xaseis-to-agori-sou-me-5-kiniseis/#ixzz2ItVLAimQ
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment