Γονείς στραγγάλισαν την 6χρονη κόρη τους και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ




Συγκλονίζουν τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία της 6χρονης ΤζονΜπένετ Ράμσεϊ. Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων το 1996, όταν το μικρό, πανέμορφο, κοριτσάκι (που είχε και πολλές συμμετοχές σε παιδικά καλλιστεία κατακτώντας τίτλους) βρέθηκε ξυλοκοπημένο και στραγγαλισμένο στο υπόγειο του σπιτιού της, στο Κολοράντο.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, οι γονείς είναι εκείνοι που διέπραξαν το φρικτό έγκλημα, αλλά δεν τους αποδόθηκαν ποτέ οι κατηγορίες. Το δικαστήριο της πολιτείας όπου ανήκαν, ψήφισε υπέρ της καταδίκης των στυγερών γονιών της, για κακοποίηση παιδιού μέχρι θανάτου, με την ποινή για τη συγκεκριμένη κατηγορία να αγγίζει τα 48 έτη φυλάκισης.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Daily Mail, ο εισαγγελέας Άλεξ Χάντερ αρνήθηκε να υπογράψει τις κατηγορίες (και κατά συνέπεια την καταδίκη) των γονιών, πιστεύοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδείξει την ενοχή τους, παρά τις λογικές αμφιβολίες που είχε και ο ίδιος. Έτσι, δεν αποκάλυψε ποτέ το αποτέλεσμα και οι Τζον και Πάτσι Ράμσεϊ ήταν ελεύθεροι.

Αντίθετα, ανήγγειλε το τέλος της έρευνας λέγοντας: «Πιστεύω ότι το έργο μας έχει τελειώσει καθώς δεν έχουμε επαρκή στοιχεία που να δικαιολογούν την υποβολή μηνύσεων σε κάποιο από τα άτομα που έχουμε εξετάσει μέχρι στιγμής».

Το χρονικό της υπόθεσης:

Χριστούγεννα 1996: Οι γονείς της 6χρονης δέχονται ένα ανώνυμο γράμμα το οποίο απαιτεί από αυτούς να δώσουν 130.000 ευρώ.

Την επόμενη μέρα: Η μικρή ΤζονΜπένετ Ράμσεϊ βρίσκεται νεκρή, ξυλοκοπημένη και στραγγαλισμένη, στο υπόγειο τους σπιτιού της.

Η αστυνομία της περιοχής, φτάνει στο σημείο και -όπως ήταν λογικό- θέτει τους γονείς ως ύποπτους, αν και ποτέ δεν πήραν αυτόν τον χαρακτηρισμό επίσημα. Οι ντετέκτιβ, αργότερα, κατηγορήθηκαν πως αποσπάστηκε η προσοχή τους από τη σκηνή του εγκλήματος και από τα στοιχεία που μπορούσε να τους παρέχει, καθώς επικεντρώθηκαν στην οικογένεια του θύματος.

2003: Από τα ρούχα της άτυχης μικρής, οι επιστήμονες πήραν δείγμα DNA. Το αποτέλεσμα έδειξε πως δεν υπήρχε εμπλοκή της οικογένειας.

2006: Η μητέρα, Πάτσι Ράμσεϊ, πεθαίνει από καρκίνο της μήτρας.

Αύγουστος 2006: Ο πρώην καθηγηρής, Τζον Μαρκ Καρ, σχεδόν ομολογεί το φόνο της μικρής, την ώρα που ανακρίνεται σχετικά με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Όμως, και πάλι σύμφωνα με την εξέταση του DNA, δεν μπορεί να διαπιστωθεί η ενοχή του.

2008: Το γραφείο του δικηγόρου που είχε αναλάβει την υπόθεση «καθαρίζει» τους γονείς από κάθε κατηγορία.

Φεβρουάριος 2009: Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ζητά και πάλι τον φάκελο της υπόθεσης ώστε να αρχίσουν εκ νέου οι έρευνες.

Όμως, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του. Επισημαίνει πως κατά τη διάρκεια των ερευνών, έβλεπε μπροστά του να παραβλέπονται διαρκώς στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει τις αρχές στην εύρεση του δολοφόνου.

Ο ντετέκτιβ, κατηγορεί τους γονείς, πως βασάνισαν και τελικά σκότωσαν το παιδί τους. Το κυριότερο στοιχείο που τον κάνει να το πιστεύει, είναι οι… ιστοί μιας αράχνης! Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος, κάποιος εισέβαλε στο υπόγειο από το σπασμένο παράθυρο για να κάνει κακό στην 6χρονη. Εκείνος όμως, μέσω του βίντεο που έχει δόθηκε και στις αρχές, παρατήρησε πως μπροστά από το σπασμένο τζάμι, υπάρχουν πυκνοί ιστοί αράχνης.

«Αν υπήρχε περίπτωση να εισβάλει από αυτό το σημείο ο ένοχος, σίγουρα θα είχε χαλάσει τους ιστούς της αράχνης μπαίνοντας στον χώρο. Όμως αυτό δε συνέβη. Είμαι πεπεισμένος πως η δολοφονία έγινε από άτομο που ήταν στο σπίτι» είναι τα λόγια του ερευνητή σε έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση.
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment