Επίθεση hacking στην ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου




Επιτυχημένη επίθεση hacking πραγματοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου (mazi-ta-fagame.gr), από τον hacker P.A.O.K. ο οποίος υποστηρίζει την Ελληνική Χάκινγκ σκηνή “Greek Hacking Scene”.
Ο hacker P.A.O.K. μάλιστα παρέθεσε στην defaced σελίδα και το παρακάτω κείμενο το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:
Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο !



Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά…..τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα….που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός……Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία……. Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού Hacked By GHS

Η ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου είναι μέχρι αυτή την στιγμή εκτός λειτουργίας και οι διαχειριστές προσπαθούν να επιδιορθώσουν την αδυναμία που χρησιμοποίησε ο γνωστός Έλληνας (και ιδιαίτερα δραστηριοποιούμενος τον τελευταίο καιρό) hacker για να προξενήσει την αλλοίωση.
Σημείωνουμε ότι εκτός από την ιστοσελίδα mazi-ta-fagame.gr ο Έλληνας hacker ανάρτησε το ίδιο μήνυμα και στην ιστοσελίδα-portal του πολιτικού pangalos.gr, όπου δημοσιεύει συχνά-πυκνά τις απόψεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο λογαριασμός του στο Twitter τέθηκε υπό τον πλήρη ελεγχο τον hackers.
Πιθανολογούμε ότι όλες οι ιστοσελίδες που δέχτηκαν την επίθεση ήταν στον ίδιο εξυπηρετητή (hosting) ή οι διαχειριστές χρησιμοποιούσαν κοινούς κωδικούς στο σύνολο των ιστοσελίδων και της παρουσίας του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Internet.
http://www.secnews.gr/archives/57224
Share on Google Plus

About .

Ψευτης News
    Blogger Comment
    Facebook Comment